Op zaterdag eind van de middag hebben wij verzamelt voor weer een mooi weekend in Rhenen bij Jeroen.
zo als gebruikelijk werden eerst alle tent op gezet en daarna de innerlijke mens gevoed. Hierna werden door Rob en ons nieuwste lid Ashley als eerste even geoefend met cloud schieten.
Dit was al een hele belevenis gezien het gras nog al hoog stond deze keer. Hier na zijn wij een kleine 3d route gaan lopen en werd ons nieuwste lid begeleid door geert. Vele shots werden afgerond met een zoektocht naar je pijlen.

Magén en jan-kees hadden hier een goed oplossing voor en dat is gewoon raak schieten.

’S avonds vond nog maal een 3d baan plaats maar deze keer in het donker. Gelukkig was het zoeken met de licht gevende nokjes wel een stuk makkelijker. Na een gezellig vuurtje en drankje keerde men al vroeg naar hun bed om de volgende dag optimaal fris en fruitig te zijn.

Op zondag werd er zo als gebruikelijk de flight geschoten.
Voor Jelke, Ingeborg en Rick was dit hun eerste stappen in deze discipline. Voor hun was dit een leuke nieuwe uitdaging hoewel sommige toch de 3d boven de flight bleven houden. Na ieder schot ronde werd er gehaald en gemeten.

Helaas moest jan-kees tegen het einde van de flight afscheid nemen van 1 van zijn oudere bogen gezien deze onherstelbare scheuren begon te vormen.

Na de flight werd er nog 1 kort rondje gedaan op de 3d baan en daarna was het weekend helaas al weer ten einde.

Wij vonden het een geslaagd weekend en kijken ook met veel verwachting uit naar de Shot in September.

Hopelijk allemaal tot dan, Groet,
Jelke, Ashley en Ingeborg.